Златко Гълъбов

Всеки има нужда от ново начало
от време на време.

Имате въпрос?

0899934531

Предпочитате онлайн?

zlati135

Да се консултираш с психолог означава да си обърнеш внимание.

Това е грижа за себе си по същия начин, по който го правим, когато отидем на зъболекар или се грижим за личната си хигиена. Психотерапията, както и къпането, едва ли би спасила живота ни, но със сигруност може да го подобри.

За мен

Златко Гълъбов

Психолог в София – Бакалавър и Магистър по Психология от Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Сертифициран психоконсултант към Българската Асоциация по Когнитивно-поведенческа Психотерапия. Магистратура по Психолгогия в сигурността и отбраната към Военната Академия „Г.С. Раковски“. Член на Дружеството на Психолозите в България

ОТЗИВИ

Е.В.
Е.В.Уеб дизайнер
Read More
Добре съм за пръв път от години, не окей, не все тая, ами добре, точка. Усещането беше изумително: представи си как имаш настинка и страшно искаш вече да си по-добре, защото имаш работа и бързаш 🙂 и постоянно преглъщаш, за да видиш дали вече не е спряло да те боли гърлото - преглъщаш, боли, дразниш се, на десетия път си казваш "Може би е започнало да ми минава?", защото вече просто се самонавиваш. Когато най-сетне си изболедуваш боледуването, в един момент преглъщаш без да си го мислил предварително и малко след това усещаш, че не те боли и това е чувство, което не можеш да не разпознаеш или да сбъркаш с друго. Много, много ти благодаря за помощта и от сърце ти желая само най-доброто. И благодаря за вниманието и търпението също.
Теодор Жотев
Теодор ЖотевМениджър
Read More
След дълъг период на липса на мотивация и самочувствие започнах да се срещам със Златко Гълъбов. Чрез практически съвети и упражнения Злати ми помогна да върна контрола в живота си и да продължа уверено напред. За мен той е изключителен професионалист и човек, на когото дължа щастието и стабилността си.
А.С.
А.С.Ръководител Екип
Read More
Вече не съм тъжна, настъпих аз ситуацията, не оставих тя да настъпи мен. Преди една такава сутрин ме изкарваше извън релси - щях да плача по целия път за вкъщи, да слушам тъжна музика и да мразя живота си. Но сега, направих каквото можах и разбирам, че каквото не зависи от мен, не зависи и това е. И ето тук лежи моята благодарност, разбирам, че заслугата е и моя, но съм благодарна, че има специслисти като Вас, които са се отдали на това да помагат на хората. Вие променяте животи и Ви благодаря от сърце.
Previous
Next